maanantai 25. toukokuuta 2009

Takaisin korujen pariin

Anteeksi etten ole vähään aikaan ehtinyt lisätä uusia kuvia, olen ollut reissussa ja meille tuli juuri uusi kissanpentu (Reetu nimeltään) joten on ollut muuta ajateltavaa.. :) Olen myös neulonut villapaitaa, ja siihen sitä aikaa vasta saakin kulumaan.

Tänään tartuin taas pienen tauon jälkeen pihteihin ja helmiin, ja minulla on uusi kamerakin, joten kohta tuloo kuvia! Malttakaa hetki.

Nellura

perjantai 8. toukokuuta 2009

Nappeja

Tilasin puoliporattuja helmiä ja niitä varten hopeisia korvakorutappeja, ja tällaisia niistä tuli:

Ensimmäisenä vaaleanpunaiset....




(Jahas, kuva puuttuu --> tuloo kyllä)




...sitten valkoiset...












...j
a lopuksi tummanpunaiset.












Pitäisi hommata kivi-/helmipora niin näitä voisi askarrella itsekin (kai?).

Tässäpä nämä ihanuudet

Ensimmäisenä makeanveden helmistä, Bali-hopeisista litteistä välihelmistä ja Swarovskin kristalleista tehty kaulakoru. Tässä silmä lepää. Huomaa nätti yksityiskohta lukossa!











Sitt
en samantyylinen, mutta erivärisillä kristalleilla (sopii muuten hyvin harmaa ja valkoinen yhteen).











Samaa sarjaa on vielä korvikset, joista niin ikään tuli tosi mieluisat. Itse tehtynä (ja muutama harjoituskerta takana) koukutkin alkavat näyttää ihan "oikeilta". =) Tuossa vierellä vielä samantyyliset, Swarovskin kristallihelmistä ja kullatusta hopeasta tehdyt korvikset. Kultaiset koukut eivät ole omatekoiset.












Kyllä helmistä saa kaikkea ihanaa aikaan!


torstai 7. toukokuuta 2009

Helmiä!

Nyt on aivan uskomattoman ihanat korut valmiit! Oon ainaki ite aivan täpinöissään! Mun kamera on vaan rikki, mutta hommaan jostain kameran piakkoin ja kuvaan ne! Koruissa on helmiä ja kristalleja, ja en haluaisi koskaan luopua niistä....