lauantai 31. lokakuuta 2009

Ei nettiä

Muutettiin, ja saamme nettiyhteyden vasta kahden viikon päästä, joten taas tulee taukoa. Sittenpä on ainakin monta korua esiteltävänä :)

maanantai 12. lokakuuta 2009

Matkoilla

Nyt tulee vähän pidempi tauko, lähden siskon kanssa matkoille ja palaan vasta puolentoista viikon päästä. Hyvää matkaa meille! :)

torstai 8. lokakuuta 2009

Söpöä

Nyt esittelen muutaman viikon aikana tekemäni, tänään valmiiksi saamani rannekorun. Tein siitä aluksi yksirivisen, mutta mielestäni lukko näytti silloin liian isolta. Liitin kaksi kristalleista ja hopeasta linkitettyä riviä yhteen, niin pysyy paremmin kasassa. Nyt on hyvä.











Tein samaa sarjaa myös korvakorut; materiaaleina samat pienet vuorikristallipyörylät ja Swarovskin viole
tit kartiot (vai mikä geometrinen muoto tuo on? Pyramidi ja sen peilikuva? Netissä ne kulkevat nimellä "bicone" eli vapaasti suomennettuna "kaksoistötterö"). =D











Nää on niin nätit :)

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Parit pallurat

Ei tässä näytä kauheesti ehtivän töiden lisäksi paljon mitään muuta tekemään, varsinkaan kun on iltavuorossa. Kotiin kun tulee niin telkkari vaan päälle ja möllöttämään. :)

En ole ehtinyt tekemään kuin parit korvikset; ensimmäisiin hajotin kirpparilta löytämäni kamalat riipuskorvakorut, ja tein niistä yhdet suosikeistani. Väri on ihanan syvä tummanvihreä!











Näissä kivinä ovat suuret pisaranmuoto
iset hohkaiset kivet. Aika näyttävät.












Ensi viikolla pääsen varmaan aamuvuoroon, joten jospa sitä saisi jotain aikaiseksi käsityörintamalla.

Hyvää yötä, taas on myöhäinen ilta ja pitäisi painua petiin.

Mui mui