keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Nyt se tunika


No niin, tällä kertaa "palvelin salli" minun laittaa kuvat eilen mainitsemastani tunikasta. Ohje on muunnos Kalastajan vaimo -blogissa olleesta tunikasta (klikkaa tämäkin auki; ohjeita oli kaksi).




























Siitä tuli nätti. Ja vähän erilainen, koska neule on neulottu vaakatasossa, ei alhaalta ylös.

Ensi viikkoon! Silloin esittelen kaikki joulumessuille menevät neuleet, jotka koitan saada kuvattua viimeistään perjantaina.

N

tiistai 26. marraskuuta 2013

Tunika ja joulumessut

Heippati! Pitkästä aikaa. 

Edellisessä postauksessa näköjään lupailin kuvia tunikasta ja villapaidasta. Molemmat valmistuivat jo kevättalvella, ja tunikasta on jopa kuva! Tässä se tulee...

...jaa eipäs tulekaan, kun "palvelin hylkäsi" sen. Koitan ladata sen uudestaan myöhemmin.

Hiljaiseloa on käsityörintamalla ollut kevään jälkeen, paitsi nyt ihan viime aikoina, kun valmistaudun taas jokavuotisiin naisten joulumessuihin. Puikot ovat suhisseet kaksi viikkoa putkeen, selkä on aivan jumissa (kumma kyllä ranteisiin ei satu), ja koti on täynnä langanpäitä ja kissan purkamia lankakeriä. Mukavaa. Olen neulonut lähinnä tuubihuiveja - ohuempia ja paksumpia, kimaltelevia ja pörröisiä - sekä pipoja ja vauvan/pikkulasten tossuja. Muutamat ranteenlämmittimetkin saattavat messuille ehtiä.

Tulkaa siis katsastamaan messutarjonta nyt tulevana viikonloppuna, 30.11.-1.12., kello 10-17. Sisäänpääsy on ilmainen. Kaverina minulla on taas vanhaan tuttuun tapaan Ukemi Design.

Viikonloppuna nähdään!

N