sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Hei kaikki, piiiiiitkästä aikaa!

Heti ensiksi varoitus: ei koruja tänään(kään). Ajattelin pitää pienen välikatsauksen ja kertoa miksi olen ollut pitkään poissa.

Kaikki alkoi maaliskuun lopulla, kun päätimme miehenpuolikkaan kanssa muuttaa isompaan kämppään. Koko huhtikuu, valehtelematta, meni uutta kämppää siivotessa, rempatessa ja maalaillessa. Toukokuussa töissä alkoi maastokausi, eli olen ollut ulkona lintuja rengastamassa nyt noin kuukauden. Vapaapäivät menevät palstalla myllertäessä. Tämän lisäksi miehenpuolikas lähti Utsjoelle töihin vieden tietokoneen (eli käytännössä nettiyhteyden) mennessään. Olen varmaankin yksi niistä harvoista joilla ei ole omaa läppäriä... Nyt kirjoittelen vanhempien koneella.

Eipä sillä että olisin koruja tehnyt... Viimeksi taisin korjata huhtikuun puolella jonkin äitin vanhan korun. Odottelen tässä lomaa ja aikaa jollekin muulle kuin rikkaruohojen kitkemiselle ja kodin järjestelylle. Jostain on aina karsittava, ja tällä hetkellä se jokin on koruilu ja neulominen. Täällä minä silti vielä olen, ja tulen kyllä takaisin. :)

Hyvää kesää kaikille!