sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Kullan kimallusta... ja helmiäistä...

Nyt on selkeästi menossa korvakorupäivä. Olen tänään saanut aikaiseksi edellisen postauksen lasihelmikorvisten lisäksi kahdet muut korvikset. Aloitin myös tekemään hopealenkeistä ketjua, mutta se ei ole vielä edennyt kovin pitkälle.


Vietimme kuvaussession Reetu-kissan kanssa. Kaikki korun osat ovat kullattua hopeaa. Balin sydämet ovat ihanan hohtavaisia...











Todella helmenhohtoisista, pyöreistä mutta litteistä helmistä ja hopeasta tuli sievät pikkukorvikset. Toisaalta nuo Bali-koukut ovat ehkä vähän liian massiiviset siroille helmille (?).













Tilasin TAAS lisää tarvikkeita Helmiliinasta... Seuraavaksi tulee lisää ihania kivihelmiä, sekä mahtavia makeanvedenhelmiä! En taas malttaisi pysyä nahoissani.

P.S. Chilini tekee jo toista hedelmää! :D


5 kommenttia:

  1. Aivan hurjan suloiset nuo kultaiset korvakorut!!! Niistä tulisi myös nätti pieni riipus.

    VastaaPoista
  2. Nuo on ehkä vähän isot koukut, mutta ihan kivannäköiset ne on noinkin. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Pitääpä katsoa miltä nuo helmet näyttävät pienemmillä koukuilla (minulla onkin jo juuri sopivat mielessä...).

    VastaaPoista
  4. Moikka! Löysin tänne sattumalta ja oli kiva yllätys! Pidän kovasti sinun koruista, vaikka itse pidänkin vain käsityöblogia, eli langat ja kankaat..... Hyvää kesän jatkoa sinulle! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Eila! Samoin sinulle! :) Minä neulon myös paljon, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi kuvata tekeleitäni. Nyt on työn alla luotolaispaita, josta kyllä laitan kuvan kunhan se valmistuu!

    VastaaPoista