tiistai 11. toukokuuta 2010

Ihanaista kevättä!

Arvatkaas mitä tein tänään? Koruja! :)

Purin pitkän muovisen kaulakorun ja tein siitä korvikset, rannekorun ja kaulakorun. Keksin tälle setille nimenkin; Lilja. Helmet näyttävät kuvissa hirveän monisävyisiltä, mutta oikeasti ne o
vat melko violetteja kaikki. Valo kai saa niissä piilevät siniset ja muut sävyt esiin. Lukot, koukut ja välirenkaat ovat ostettuja; helmet ja metallilanka, johon helmet on kieputettu, ovat kirppikseltä.

Korvakoruissa koukut ovat hopeaa, mutta messinkiset voisivat sopia paremmin tummaan värimaailmaan.












Rannekoru on kaksinkertainen (ja hyvin epäsymmetrinen).
























Kaulakorun saa kiinni mistä kohti haluaa, joten sen pituutta on helppo
muuttaa. Itse pidän siitä noin miten se on kuvassa; napakasti kaulan ympäri ja pitkä roikkuosa.











Korjasin myös äidin vanhan rannekorun (lyhensin sitä), ja siitä jäi yli kaksi vihreää kullattuun lankaan kieputettua kiveä. Tein kullatusta hopealangasta koukut, ja kivistä tuli yksinkertaiset korvikset.












Tässä on vielä kuva yrttienkasvatusoperaatiosta. Onneksi ikkuna on etelää
n niin saavat tarpeeksi valoa. Tyhjät purkit kylvin vasta tänään; niissä on pensaspapua, porkkanaa ja kesäkurpitsaa jotka istutan kesäkuun alussa ulos. Muissa purnukoissa onkin sitten vaikka mitä; pinaattia, oreganoa, tilliä, sitruunamelissaa, korianteria (hyi, en ite tykkää, mutta se onkin miehenpuolikkaan oma purkki:), ruohosipulia, rukolaa...











Ulkona näyttää vielä olevan melko ankean väristä, mutta eiköhän nuo ikkunan takana olevat pensaatkin pian ala vihertää!!

Heippa!

2 kommenttia:

  1. Ihan älyttömän hieno tuo Lilja! Näkispä livenä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ajattelin kuvata korut äksönissä; varsinkin kaulakorusta saa paremman kuvan kun se on kaulassa. Tein itselle iltapuvun muutama viikko sitten, ja täytynee esitellä sekin täällä, joten korut sopisivat hyvin kuvausrekvisiitaksi. :)

    VastaaPoista