tiistai 6. heinäkuuta 2010

Vielä muutama ähhi :)

No niin, voittihan se Hollanti vaikka melko jännäksi meinasi mennä.

ÄHH 19: Oyster. Simpukankuorihelmiä ja messinkiä.











ÄHH 20: Ruska. Kirppikseltä löytyi hienoja simpukankuorihelmiä. Niiden kanssa sopivat hyvin punaiset, toiselta puolelta litteät makeanveden helmet.












ÄHH 21: Pangaea. Kirppiksellä oli samanlaisia helmiä myös toisen värisenä, nämä ovat kauniin savuisia, tykkään. Laitoin kaveriksi kauniit, hohtavat kivet (muistaakseni obsidiaania).












ÄHH 22: Mokka. Lisää kirppislöytöjä; laitoin suurien, ruskeiden simpukankuorilituskojen kaveriksi messinkiä ja etäisesti vaaleanpunertavat makeanveden helmet.












ÄHH 23: Lilja. Kirppikseltä, taas, syvän violetit, hieman koverat simpukankuorilättänät. Kirkas kristalli sopii tumman violetin kanssa hyvin. Otin kuvia hieman eri asetuksilla; ensimmäinen kuva antaa vaikutelman että helmet olisivat tummansinisiä. Loput kuvat näyttävät helmien värin kuitenkin oikein, vaikka tausta meneekin keltaiseksi... En näköjään vielä oikein osaa kuvata keinovalossa kovin hyvin...
























ÄHH 24: Oyster, ranteeseen. Simpukankuorihelmiä ja hopeaa. Lukko istuu ranteeseen paremmin kun sen kiinnittää vastakappaleeseen alakautta kuten kuvassa, eikä päältä niin kuin tuntuisi ensin luonnollisemmalta.













Mukavaapa oli taas tehdä koruja, ei siihen näytä kyllästyvän. Joulumessut siivittävät minua näköjään hirmuiseen tuotteliaisuuteen.

4 kommenttia:

  1. Oletpas ollut tuottelias!! =) Itseänikin pitäisi joulumarkkinat inspiroida, mutta nyt ei oikein inspiroi, enemmän tahtoisin juuri kiertää kirpputoreja ja helmikauppoja tavaraa ostamassa, jos se inspiroisi. Mutta tytöllä vesirokko, missään ei oikeastaan voi käydä. :( Ihana eka lomaviikko.

    VastaaPoista
  2. Jostain tätä energiaa nyt pursuaa. :D

    Vaikka en oo ees lomalla, nyyh. Hyvää lomaa, ja toivottavasti pääsette vesirokosta eroon!!

    VastaaPoista
  3. Nuo liilat ovat supernätit! Herkku väri kertakaikkiaan.

    VastaaPoista