perjantai 24. tammikuuta 2014

Talven käsitöitä

Perjantaita!

Tässäpä  marras-joulu-tammikuun aikana tekemiäni käsitöitä. Joulumyyjäisiin minä näitä alunperin tein, mutta käsityövaihe jäi päälle ja pikkusukkia ja ranteenlämmittimiä on putkahdellut tasaiseen tahtiin pitkin talvea.

Toissa vuonna joulumyyjäisissä kyseltiin paljon vauvan sukkia. Tein niitä täksi jouluksi valtavan määrän eri kokoisina (noin 0-2-vuotiaille) ja eri värisinä. Harmikseni vain muutamat niistä menivät kaupaksi. Näitä on siis jäljellä vielä reilusti - varmaan kaikissa olemassaolevissa väreissä.















 












 



























Tuubihuiveja ja pipoja tuli neulottua ja virkattua noin 15 kpl molempia. Niistä meni kaupaksi ehkä noin puolet, joten näitäkin on vielä kaapit täynnä. :)

Pinkki huivi ja pipo. Pipoon saa halutessaan kukan. 


 






















Valkoinen pipo ja punaoranssi huivi.



























Punaninen pipo ja vihreä huivi.


























Samainen pinkki pipo kuin ensimmäisessä kuvassa, ja valkoinen kimallehuivi. Kimallehuiveja on myös harmaana, mustana ja sinisenä. Nämä ovat ihan mielettömän pehmeitä ja muhkeita!

 























Turkoosi pipo ja kirkkaanpunainen huivi.

 























Lähes kaikki myyjäisiä varten tekemäni ranteenlämmittimet menivät kaupaksi. Tässä muutamat, jotka tein vuoden alussa. Lankana käytin kaikissa erittäin pehmeää 100% villaa tai merinovillaa. Olen tykästynyt palmikoihin - niillä saa neuleeseen erittäin kauniin pinnan. Näitä taitaa olla jäljellä ainakin punaisina, violetteina ja mustina, mutta niitä en jostain syystä ole vielä kuvannut.















































Neuloin vielä ystäville (ja itsellenikin) jotain pientä:


Turkoosin huivin ja siihen mätsäävän pipon,

 
























harmaat, pitkät ranteenlämmittimet,



























sekä itselle ihanan pehmoisen pitsisen huivin.



















Vaikka talvea on vielä reippaasti jäljellä, mieli alkaa jo pikkuhiljaa kääntyä kevättä kohti, ja neulominen tulee varmasti jäämään hieman vähemmälle. Jospa saisin pitkästä aikaa kaivettua korutarvikkeeni esille ja askarreltua niistä jotain mukavaa.

Aurinkoa odotellessa,

Nelli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti