perjantai 14. elokuuta 2009

Ei vaiskaan!

Hahaa! Huijasin! :D Olen kyllä lukenut tenttiin, melko ahkerastikin, mutta kaksi kokonaista päivää piti käyttää helmien kanssa näpertämiseen. Nyt on sitten vähän viime tippaan jäänyt kertaaminen...

Ystäväni soitti ja kysyi että tekisinkö hänelle juhliin ranne-, kaula- ja korvakorut, ja tokihan minä tein. Niistä tuli oikein näyttävät, niin kuin toiveena olikin. Tässä koko setti:













Kaulakorun r
iipus on kymmenisen senttiä pitkä, samoin korvakorut. Panta sopii hyvin runsaiden korvakorujen kanssa, eikä helyjä ole kuitenkaan liikaa. Rannekorusta tuli kaksirivinen juhlavien korujakajien avittamana. Mustat kivet ovat kiinalaista kristallia.

















Seuraavaksi tein
kummityttöni Moonan nelivuotissyntymäpäivälahjaksi ihanan prinsessakaulakorun, ja söpön rannekorun. Kirpparilta löytämäni pienet kissansilmähelmet ja rannekorun vaaleanpunaiset helmet saivat hyvän kodin!












Selailin viikon päivät ta
kaperin erilaisia korublogeja, ja Helmetin blogissa näin ihanan rannekorumallin, ja sellainenhan oli pakko päästä tekemään. Tällainen siitä tuli, isoista (14 mm) sardonyxeistä ja hopeasta! Kiitokset ideasta menevät täysin Helmetille! Toisessa kuvassa näkyvät kivien kuviot hieman paremmin.











Tein samaa sarjaa myös korvakorut, tietenkin... :)












Tässä parit korvakorut lisää;
ensin hienoista prehniittikivistä tehdyt (en kyllä ole aivan tyytyväinen näiden korvakorujen koukkuihin, saisivat olla ehkä vähän "kirkkaammat", tai vähemmän tummemmat, vai miten sen nyt sanoisi..).












Ihastuttavat, isohkot m
akeanvedenhelmet löysivät heti parikseen näyttävät korutapit!












Ja vielä lisää helmiä. Isot, hennon vaale
anpunaiset helmet ja hopeiset tapit.












Ai niin , ja onhan minulla vielä lisää rannekorujakin! Ja
yksi kaulakorukin! Huh, en muistanut että sain näin paljon kaikkea tehtyä. :)


Tässä rannekoru suorakaiteen muotoisista harmaista akaateista, kiven koko noin 2 x 1,5 cm.












Tässä jänniä vihreitä ja pieniä ruskeansinertäviä kiviä, sekä yksi pieni suoraka
iteen muotoinen savukvartsi. En muista mitä nuo muut kivet ovat, mutta koitanpa selvittää asian.












Ja sitten vielä harmaa-akaateista, pienistä mustista onynxe
ista, vähän isommista Swarovskin mustista kristallihelmistä ja yhdestä vielä isommasta sardonynxistä sekä hopeisista välihelmistä koottu juhlava kaulakoru. Tuli mieleen että tämä sopii varmasti mustavalkoisen asun kanssa loistavasti. Ja helmiä jäikin vielä, joten taidan vielä tehdä tälle rannekorun seuraksi.











Nyt riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti