keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Kisu

Pakko päivittää Kisun tilanne. Nyt ollaan jo menossa vähän parempaan päin, eilen se söi jo kädestä pikkuruisen palan kalaa ja oman rähmän jonka noukin sen silmästä. Mutta siinäpä se sitten olikin, joten toivotaan että tänään sille maistuu ruoka paremmin. Aika raukkeli se on, tuhisee ja korisee paljon. Kai sillä on kurkku jotenkin turvonnut, ja limakalvot varmaan erittää jotain. (Sillä oli siis paise kovan ja pehmeän kitalaen rajamailla, eli melko nielussa, hyi ***tana.) Tässä ollaan maanantai-iltana, nukutuksesta heränneenä:











Aamulla vietimme laatuaikaa. Ensin käytiin ulkona istuksimassa, äkistiin vähän linnuille, ja sitten mentiin saunaan pötköttelemään. Kella
hdettiin jopa selälleen ottamaan vastaan masurapsutuksia. Ja yritettiin kehrätä, vaikka se olikin enempi ähinää. Toivo elää - ja Kisu myös.


P.S. Eli pari päivää myöhemmin:

Tässä nukutaan sikeästi moneen päivään ensimmäisen aterian jälkeen. Tuhina vaan kuului :)











Loikoilua ja Reetu























Nyt Kisu on jo parempi, ja on jo murissut ja sähissyt Reetulle ihan niinkuin ennen vanhaan. Eikä korise enää niin pahasti. On se silti vielä vähän toipilas. Mutta syö hulluna, mikä on hyvä merkki. Tosin on se oksentanutkin pari kertaa, antibiootit ei oikeen taho pysyä sisällä. Katotaan nyt, kyllä se näyttää jo melko hyvältä.

:)

4 kommenttia:

  1. Kiva kun kerrot kuulumisia. Kisu-raasu.. rapsuja! Onko sillä kipulaastari? Mulla on täällä myös suupotilas jolla syöminen sattuu. Meidän pitää vielä viikko odotella että saadaan apua :/

    VastaaPoista
  2. Ei oo laastaria, annan kipulääkettä aamuisin antibiootin kanssa ruiskulla (minkä on melko taistelua). Joo oonkin käynyt aina kattomassa mitä sinne kuuluu, Roope raasua, ei oo teilläkään helppoa. :(

    Odottaminen on kaikkein pahinta, meinasin ahdistua toden teolla viikonloppuna ja su-ma-yö oli yhtä tuskailua kun odotin milloin voi jo soittaa eläinlääkärille..

    Eilen syötiin ja juotiin urakalla, joten eiköhän se siitä ala paranemaan, vaikka vielä se hengitys kohiseekin melko paljon! Toivotaan vaan että se jää nyt tähän eikä uusi, nuori kisu kun vielä on. Ja toivotaan myös helpotusta oloon sinnekin päin vanhukselle!

    VastaaPoista
  3. Hyvä merkki jos ruoka on alkanut maistua! Eiköhän se siitä :). Jännä juttu mistä moinen paise sinne suuhun on tullut?
    Kiitti Roope-tsempeistä ;)

    VastaaPoista
  4. Veikkaan että sillä on joku kalanruoto raapassu ja tulehuttanu, ku se aina sillon tällön onnistu jättämään kurkkuunsa ruodon, joskus pitkäksikin aikaa. Nykyään kyllä perkaan kalat....

    VastaaPoista