keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Sukkia

Muutamat sukat sain valmiiksi viime sunnuntain kutubileissä. Nuo pienet nilkkurit (sukat ilman vartta ja kärkeä..) olen tenhyt jo aiemmin, mutta nyt tuli kuvattua ne. Molemmat raitasukat ovat reisupituiset, ja menivät kavereilleni. :)

























Veljeni tyttökaveri askarteli tällaisen ihanan seinäkukkasen mulle joululahjaksi, ja se pääsi kukkapöydän taakse. Toisessa kuvassa olevan sinisen sydänkellon löysin kirppikseltä parilla eurolla.
















Sitten käytiin dyykillä maanantaina; löydettiin viisi täyttä muovikassillista ruokaa. Lähes kaikki samana päivänä pois heitettyjä. Paljon leipää, banaania, jukurttia, varmaan lähemmäs kymmenen kiloa lihhaa...

























Semmosta tällä kertaa! Taas on tulossa tentti pian, joten aikaa kuluu opiskellessa enemmän kuin haluaisi.. Koruja sitten varmaan ensi kerralla :)

5 kommenttia:

  1. Kantapääsukat on hauskat :).
    Oi mikä kasa ruokaa! Mä aina haluun ostaa niitä alelappusia ruokia kaupoista siksi että huolestun niitten joutuvan roskiin jos kukaan ei osta. Ostan monesti sellaisiakin tuotteita mitä muuten en ostais vaan ettei menis roskiin :). Jotenkin lohduttava et joku hakee niitä kelpoja ruokia sieltä roskistakin sitten..

    VastaaPoista
  2. Nilkkurit on tosi kivat, täytyy myöntää! Ja siinä oli oivallinen pieni työ jos lankaa on enää vähän jäljellä eikä mitään isompaa viitsi alkaa tekemään.

    Kiitos, on aina mukava kuulla että joku arvostaa dyykkaamista, sillä monikaan ei niin tee. Toisaalta opiskelijakavereideni keskuudessa se on yleistynyt muutaman vuoden aikana ihan hirveästi. Kuten kaverini sanoi; missä vaiheessa ruoka muuttuu roskaksi ku se laitetaan kaupan hyllyltä roskiin? Ei ainakaan ihan heti, sen oon kyllä huomannut!

    VastaaPoista
  3. Joo ei todellakaan muutu heti roskaksi! Maitotuotteet säilyvät todella paljon pidempään kuin mitä parasta ennen sanoo. Lisäksi pakastin on keksitty ja tuo on just mitä parhain tapa hyödyntää tätä sinänsä epäekoa vekotinta. Sinne vaan kaikki leivät ja pullat. Ja lihat. Mut ne kyl vissiin kandee kypsentää ennen pakastusta, siis jauhelihat ja semmoset.
    Hienoa jos niitä roskiksia jengi koluaa!

    VastaaPoista
  4. Tämä sukkahomma vaikuttaa hauskalta ja varsinkin nuo terättömät:) Luulisi varpaita palelevan :)
    Raitasukat ovat ihania ja ihanan pitkiä :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos, tykkään itsekin pitkistä sukkasista. :) Mun varpaat ainaki paleltuu tuollaisissa pikkusukissa... mutta onhan ne söpöt :)

    VastaaPoista