perjantai 13. elokuuta 2010

Aurinkoista elokuuta!

En sitten saanut Älä Hilloa Helmiäsi -projektia aivan loppuun. Pääsin kuitenkin 27 koruun saakka, mikä on mielestäni aivan riittävää. :) Pitkä tauko koruilusta onkin ollut, selkäkipu karkotti kaikki istumishalut, ja nyt viime aikoina kameran akkulaturi on ollut hukassa, ja vasta tänään sain akut ladattua lainalaturilla ja muutaman kuvan otettua. Luulen että akuissa on silti jotain vikaa, sillä taas se kamera vilkutti lähes tyhjiä akkuja. Kummallista, täytynee ostaa uudet akkuvehkeet.

Esittelen tässä ensin uudeksi suosikikseni kehkeytyneen rannekorun. Korun keskipisteenä on suuri, välimerensininen akaattiläpyskä, jonka ostin Anialta pois kuleksimasta. Ja koska sinisen kaveriksi sopii hyvin ruskea, linkitin koruun paksuhkolla hopealangalla muutaman kahvijaspiksen. Kuvien tarkennus näyttää väillä olevan vähän mitä sattuu, kun piti äkkiä saada kuvattua ennen kuin akku tyhjenee.. Näitä läpysköitä on sitten vielä muutama lisää, eli odotettavissa on todennäköisesti lisää rannekoruja. Lukko on Bali-hopeaa.












Tähän rannekoruun käytin viimeiset neljä ruskeaa savukvartsimöllykkää, harmi kun niitä ei ole enää lisää. Lukko Bali-hopeaa.












Tälle päivälle vielä yksi kaulakoru, jonka tein jo heinäkuun puolella (eli ÄHH-saldo on kai sitten 28:). Nämä on kieputeltu messinkiin.











Hyvää ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

  1. Kauniita ovat korusi, tykkään!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Tulee aina hyvä mieli kun joku tykkää.

    VastaaPoista
  3. Oi, ehditkin jo ania-akaatista ;-) ihanan korun, itsekin suunnittelin kahvijaspista kaveriksi sille, mutta muuttuu varmaan vielä...

    VastaaPoista
  4. Heh, näköjään muillakin mielessä kahvijaspis tuon kiven kera :)

    Pitää koittaa tehdä lopuistakin jotakin, minulla on vielä kolme akaattia kotona odottamassa... Ja käydä vilkaisemassa mitä sinä saat niistä aikaiseksi!

    VastaaPoista
  5. Heiiiiiii! Olet tehnyt kauniin korun akaattiläpyskästä. Ruskea sopii hyvin kaveriksi. Piti ihan käydä tsekkaamassa, että mitäs kiviä mulla oli... (huono muisti). Myös muut korusi ovat kauniita. Nuo uudemman postauksen pronssilöytökorvikset ovat aivan mahtavat!

    VastaaPoista
  6. Kiitos! Se onkin (taas) yksi suosikeistani, tykkään kovasti kun akaatti on niin iso ja nätin värinen.

    Ja innostuin itsekin niistä pronssikoruista, on mukavaa löytää välillä kirppikseltä jotain vähän arvokkaampaa.

    VastaaPoista