maanantai 16. elokuuta 2010

Syssyn satoa

Syksy saapuu, tuntui jo tänä aamuna pikku viimana joka pureutui puseron läpi. Kylmä tuli, piti laittaa takki päälle. Onneksi aurinko jaksaa vielä vähän lämmittää.

Tein syksylle oman korusarjan, jossa yhdistyvät ruska, ilta-aurinko, satunnaiset lämpimät illat. Mitään kylmää ja koleaa näissä koruissa ei ole. Annetaan syksyn tulla!

Perhoisia :) Perhoset löytyivät kirppikseltä; yksistä korviksista tuli kolmet. Samoin ihanan oranssinkultaiset kirkkaat muovihelmet ovat kirppikseltä. Muu on messinkiä. Ensin kaikki yhdessä...











...sitten pienimmästä suurimpaan.
























Löysin kirppikseltä Calvin Kleinin vyön, joka koostui puisista renkaista (itse asiassa renkaat saattavat olla myös jonkun kuorta, esimerkiksi kookoksen, en ole varma). Renkaista syntyi samantien monta korua, ja niitä jäi vielä paljon, joten lisää varmasti tulee. Tämän kaulakorun ketju (mitälie metallia) on myös kirppikseltä. Mahtuu pään yli ilman lukkoa, ja laskeutuu kivasti rinnalle. Muut osat messinkiä.











Kaulakorun pariksi korvikset, samoista rinkuloista, koukut messinkiä.












Nämä seuraavat sainkin jo heti myytyä kaverille. Molempien korujen renkaat kirppikseltä, samoin kaulakorun nauha. Melko yksinkertaista, mutta ei sitä aina muuta tarvitakaan. :)












Nyt pitää lähteä kummitytön 5-vuotissyntymäpäiville (hui kauhistus kuinka nopeasti aika menee!). Tein Moonalle lahjaksi, yllätys yllätys, rannekorun ja korvikset (näette sitten ensi kerralla). Eihän sillä vielä korvareikiä ole, mutta nyt on pakko joskus laittaa. Ovelaa.

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniita kaikki! Tuo ruskea, messinki ja oranssi vaan eivät ole yhtään mun värit.. mutta t ykkään noista kyllä niitten yllä kelle sopivat :)

    VastaaPoista
  2. Mää taas rrrrakastan ruskeeta :)

    VastaaPoista