torstai 10. syyskuuta 2009

Ähh

En malttaisi olla nyt yliopistolla ollenkaan. Tekisi mieleni pakkailemaan muuttoa varten (vaikka siihen onkin aikaa) ja näpertelemään UUSIA, eilen KIRPPARILTA hankkimiani juttuja!! Löysin vaikka mitä. Hienoja kivihelmiä, ja ison säkillisen mahtavia puuhelmiä. Ja näiden lisäksi mukaan tarttui myös vähän rihkamampaa tavaraa, kuten kaikenlaisia muovijuttuja.

Löysin myös syystakin, upean iltapuvun (joka oli vain pikkuisen liian pieni :P), saippuaa, nappeja, lankaa, ja neljä kappaletta käsipyyhkeitä, jotka olivat vielä ReilunKaupan puuvillaa (onkohan ReiluKauppa myös ekologista, vai onko se vain ihmisystävällistä, tietääkö joku?). Eli aika hyvä saavutus!

Laitan kuvia reissusta, kunhan pääsen kotiin. :))

3 kommenttia:

  1. Jee, kiva kierrätyskoruja! Ne(kin) kiinnostaa aina :).

    Ja olen samaa mieltä kuin muut kommentoijat viime postauksen turkooseista. Ne kirpparihelmikorutkin kyllä olivat nätit.

    Vaarallista katsella säännöllisesti tämmöistä ihanuuksia täynnä olevaa koruplokia... Kaikkea ei voi haluta kun on vaan yksi kaula ja kaks korvaa. Pitäis olla oikeestaan siamilainen kaksonen tällä korurakkaustasolla :D.

    VastaaPoista
  2. Jee tosiaan! Kaikennäköistä nimittäin löytyi, en vaan ole vielä ehtinyt tehdä niistä oikein mitään. Pari sommitelmaa on jo aluillaan mutta taitaa mennä ensi viikkoon ennen kuin niistä tulee kuvia.. :)

    VastaaPoista
  3. Niin, ja kiitos, :) on kyllä mukava kuulla että on tehnyt jotain mikä miellyttää.

    VastaaPoista