sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Ihanaisia, punaisia

Hyvää viikonlopun loppua! Huomenna se olisi taas työpäivä. Onneksi sunnuntaisin ei ole töitä, ja ehdin siis tehdä tänään muutamat korut. Yhden parin korviksia ja yhden rannekorun ehdin jo myydä äitille ja siskolle ennen kuin sain niistä edes kuvaa. Nopeeta sakkia.

Kirpparilta ostamistani herkullisen punaisista, suurista helmistä tuli pienempien punaisten helmien avustuksella kaulakoru.











Harmaista Swarovskin kristalleista ja kauniista hopeisista korupohjista tein sirot ja juhlavat korvakorut.












Lähetin kaverille Kanadaan tähän mennessä ainoan tekemäni sormuksen, ja pyysin häntä lähettämään takaisin rahan sijasta helmiä. Toissailtana tuli paketti; tällaisia siellä oli! Tuollaiset punaiset sulat/lehdet oli myös mustina, ja niistä ehdinkin jo tehdä korvikset. Kiitos Lindsay! :)











Pienet savukvartsipisarat p
ääsivät korviksiin.











Keskiviikkona täytän vuosia, ja torstaina saan maisterin paperit. Kerrassaan hienua! Ensi viikonloppuna sitten juhlitaan. :)

3 kommenttia:

  1. Voi et noi swarovski-korvikset on ihanat!
    Aika sattumaa kun just mietin että miks riippukorviksissa useimmiten on ne koukkujutut millä laitetaan korviin. Noilla tappijutuilla saa jotenkin vähän sirompaa korua aikaiseksi.

    Onnea kohta maisterille! Tulee hetkeksi samalla omituinen ja ihana tyhjä olo kun ei ole sitä jatkuvaa tunnetta takaraivossa että pitää vääntää lopputyötä. Been there ;).

    VastaaPoista
  2. Meillä on kyllä aika sama korumaku, kaikki mitä kehut on myös mun lemppareita.. :)

    Kiitos kiitos, onkin jo kivaa vihdoin valmistua!

    VastaaPoista
  3. No on kyllä! Ihan hämmästyksellä kattelen noita sun tekemiä koruja kun niistä niin moni olis ihan mun :).

    VastaaPoista