maanantai 7. syyskuuta 2009

Mykyjä ja kaikkea muuta

Me saatiin kämppä järven rannalta, on oma takapiha kisuleille (ja miksei marsuillekin), ja saunakin. Hienua. Nyt vaan pitäisi malttaa yli kuukauden päivät odottaa että pääsee laittelemaan. Sitä odotellessa...

Tässäpä melkoisia mykylöitä! Ne ovat mustavalkoraidallista jaspista, isoja, yli kolmen sentin palleroita. Kaulakorussa niitä on kahdeksan, mutta mietin että pitäisikö yksi poistaa, niin korulle tulisi keskikohta (eikä niin kuin nyt, kun kivet asettuvat neljä kaulan molemmille puolille ja ketju jää keskelle...).











Yksinkertaiset, Swarovskin vaaleanpunaiset kristallihelmet.












Hienoihin korupohjiin sopivat hienot turkoosit Swarovs
kin kristallit. Nämä ovat tosi keveät.











Savukvartsia, todella kauniit korvakorut.












Kirpparilta löysin himmeänvalkoisia kiviä, ju
uri kuusi kipaletta, ja niistä tuli pienet lumipallokorvikset. Jotenkin tosi talviset. Hohtavat kivasti. :)











Aloitan ensi viikolla työt eräässä keskustan ruokapaikassa, ihan kivaa tehdä välillä jotain muutakin kuin opiskella. Loppuvuosi meneekin sitten siellä. Nyt pitäisi äkkiä tällä viikolla kirjoittaa gradustani artikkeli lehteen, saapa nähdä ehdinkö ennen töiden alkua. Onneksi on jo jonkin verran kasassa tekstiä.

3 kommenttia:

  1. Voi miten kivoja korviksia!! Etenkin nuo 'tanssivat' turkoosit ;-D ja ihanaiset himeänvalkoiset!

    VastaaPoista
  2. Hei Nelli, kiva kun jätit kommentin vierailustasi. Paljon kauniita koruja olet tehnyt. Näistä uusimmista samat suosikit kuin Magsilla. Tanssivat turkoosit oli oikein osuva kuvaus.

    VastaaPoista
  3. Kiitos itsellenne, on aina mukavaa kun joku kommentoi!! Hmm, ne kyllä näyttävät aivan tanssivilta, enpä tullut aiemmin ajatelleeksi. :)

    VastaaPoista