torstai 4. helmikuuta 2010

ÄHH alkaa nyt

Hyvää iltaa! Tässä ensimmäiset neljä korua neljälle helmikuiselle päivälle. :)

1: Revontulet-kaulakoru. Ei yllä kaulan ympäri (ellei ole tosi kaponen kaula), mutta ranteeseen sen tarkoitinkin, kaksinkerroin. Materiaaleina hienoissa tummissa väreissä kiilteleviä makeanvedenhelmiä ja yksi hohtava muovihelmi (kirpparilta), jolla on täysin sama värimaailma kuin helmissäkin.























2: Revontulet-korvakorut. Pitihän rannekorulle tehdä pariksi korviksetkin. :)












3: Siskon tuomista vanhoista koruista sain irti kauniit sinisävyiset kiekot, joiden kanssa yhdistin pienen granaattihelmen. Granaatti näyttää tietenkin aivan mustalta, mutta on oikeasti syvänpunainen.












4: Viimeisenä tälle päivälle korvakorut punaisista muovihelmistä, jotka ovat peräti Kanadasta asti. Niiden kanssa yhdistin pientä hopeaketjua ja eriväriset pienet kristallit. Toinen kristalleista ei sitten ole oranssi vaikka kuvassa vähän siltä näyttääkin, vaan kauniin hennon vaaleanpunainen. Näistä tuli ihan söpöt.












Kivaa kun on tämmöisiä haasteita! :)

5 kommenttia:

  1. Revontulet on ihania. Ja tykkään kans tosi paljon noista sinisistä kiekoista. Viimiset kuvat ei suostu näyttäytynään mulle ;)

    VastaaPoista
  2. Kauniita koruja ÄHH:n Revontulet on kyllä ehdoton hitti!!

    VastaaPoista
  3. Vau kuinka hieno aloitus! Revontulet on munkin suosikki, samoin nuo viimeiset korvikset.

    VastaaPoista
  4. Hienoja!
    Nuo sinivihreät kiekot ovat kyllä tosi kauniit. Korviksista tuli ihanat!

    VastaaPoista
  5. Höh, mikähän lie kuvissa vikana kun eivät auenneet. Kaikilla muilla ovat nähtävästi toimineet, ja kyllä ne mullakin aukeaa.

    Ja kiitos!:)

    VastaaPoista