maanantai 8. helmikuuta 2010

ÄHH jatkuu

Heipä hei taas, on aika jatkaa helmikuun haasteen parissa. Nyt on tulossa tosi kiire viikko, enkä tiedä ehdinkö hirveästi koneelle, joten laitetaan kerralla kuvia torstaihin asti (eli neljältä päivältä). Onneksi näitä ei tarvitse joka päivä päivitellä. :)

8: Ruskeat makeanvedenhelmet saivat kaverikseen pieniä vaaleanpunaisia helmiä, koska yksittäin ne olisivat näyttäneet niin tylsiltä. Nuo on niiin makkeen ruskeita että tekin mielä syödä ne. Tosin on niissä myös pieni metallinen kiilto, mikä ehkä vie hieman ruokahalua mennessään...











9: Vihreitä kristallihelmiä ja hieman pienempiä ja vaaleampia makeanvedenhelmiä ihanien helmihattujen kera.











10: Violettia, eli pieniä tummia ametisteja, vaaleanhaaleita makeanvedenhelmiä, pieniä kirkkaita kristalleja ja yksi isompi kristalli. Kuva on taas otettu aivan liian omituisessa valossa, joten värit ovat vähän niin ja näin.











11: Ja viimeisenä tällä kertaa vaaleanpunaista. Ostin nuita kristalleja varten tosi ohutta hopealankaa kun normaali ei mahtunut suurimmasta osasta kiviä läpi, mutta nyt mahtuu. Lanka on tosin niin ohutta, että tein varalta kaksinkertaisen silmukan ettei veny ja vanu miten sattuu. Kivien pariksi sopii hyvin nuo kauniit helmet.











Tänään käväisin katsomassa Pian koruja, ja hänkin on mukana ÄHH:ssä - tosin nimella PIP (Panta Inte Pärlor). Aika hienua. :)

3 kommenttia:

  1. Kasi ja kymppi ovat eniten mieleen =) Ysi on hieno, mutta minut kaikki tuntevat tietävät, etten yhtään tykkää vihreästä, mutta voi pitää sitäkin kyllä kauniina. Ongelma minulle on keksiä yhtään MITÄÄN vihreän kanssa, ellei siinä ole jokin sävy joka puhuttelee. Tuo kyllä puhuttelee hieman ;)

    VastaaPoista
  2. Sehän riittää jo että vähän puhuttelee ;) Itse tykkään vihreästä tosi paljon (paitsi ihan kirkkaanvihreästä).

    VastaaPoista