tiistai 13. syyskuuta 2011

Korukoplan haastekoru, olkaa hyvä!

Tässä se nyt sitten on, pari päivää myöhässä. Korukoplan tämänkertainen haaste oli yhdistää kolme asiaa: PUNAINEN, SADE ja KOLME. Punainen ja Kolme aiheuttivat heti vision päässäni. Helppoa siis. Paitsi tuo Sade. Sitä piti miettiä koko ilta. Minulle sade on sinistä (vaikkei se oikeasti olekaan), joten siitä lähdettiin.

Punaisessa koruvaijerissa on tummansinisiä makeanveden helmiä ja pieniä metallinhohtoisia mustia välihelmiä. Kohokohtana on sininen pisaranmuotoinen riipus, joka on peräisin ystävän vanhasta kaulakorusta. Lukko, joka ei tässä näy, on hopeaa (sellainen ihan pieni perus vaijerilukko). Koru toimii hyvin myös ilman riipusta.













Sade-osio jäi kaivertamaan mieltäni, sillä ei tuosta korusta mitenkään ensimmäisenä tule sade mieleen. Mutta se olikin haastava tehtävä, ja jos käytte kurkkaamassa tuolta Korukopla-linkin takaa muita koruhaasteen koruja, näyttää siinä olleen muillakin pulmaa! :) Melko kekseliäästi koruilijat ovat kuitenkin saaneet kaikki kolme asiaa yhdistettyä.


Seuraavaa haastetta odotellessa,

Nellu

8 kommenttia:

  1. Voi miten on ihana, kekseliäs koru! Kiva idea käyttää eriväristä koruvaijeria, ja, kyllä, sade on minunkin mielestä yleisesti ottaen sinistä ;-D

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia.

    Sain juuri viime viikolla postissa tuon koruvaijerin, joten ensimmäinen metri meni juuri oikeaan osoitteeseen. :)

    VastaaPoista
  3. Hienostihan tuo koruu "sataa" kaulalla ja pisara vielä kruunaa kaiken :)

    VastaaPoista
  4. Itse sitä on aina niin kriittinen omille tuotoksilleen.. Kiitos. :)

    VastaaPoista
  5. Punainen vaijeri, kolmiosoinen ryhmittely ja iso sadepisara. Kyllä siinä on selvästi ihan kaikki haasteen osioit. =o)

    VastaaPoista
  6. Siihen tulokseen minäkin olen parin päivän pohdinnan jälkeen päätynyt. :) Ensin en ollut kauhean tyytyväinen mutta näin se mieli muuttuu! Hyvä niin!

    VastaaPoista
  7. Olipa mahtava idea tuo punainen vaijeri! Omat ajatukset lähtivät heti punaisten helmien suuntaan! Tosi nokkelaa! Ja kaunis koru!

    VastaaPoista
  8. Kiitos :) Sain juuri ostettua korukirppiksen kautta tuota vaijeria, joten heti kun näin koplan haasteen niin tiesin mistä aloittaa.

    VastaaPoista